Opvoeding

Hoera een pup in huis!

Na een lange zoektocht is het dan zover! Je zit onderweg naar huis met een klein bolletje geluk op je schoot, in de bench of tussen je benen in de auto. Je geluk kan niet op!Puppy socialisatie! Een van de belangrijkste dingen voor een pup!

Het eerste wat mensen graag willen als een pup in huis komt is dat hij zindelijk wordt. En luistert naar 'zit', en braaf in zijn bench gaat slapen. Alleen is dit voor onze pup niet zo heel erg belangrijk. De socialisatie is het aller belangrijkste!Hersft = indooractiviteiten!

De herfst slaat toe en we zijn weer meer met onze honden in huis te vinden. Zeker op van die dagen dat het alleen maar zeikt van het regenen dan vindt zelfs menig hond het niet leuk om naar buiten te gaan. Ze kijken je een keer aan zodra je met ze naar buiten loopt alsof je niet goed wijs bent, rennen gauw naar de overkant voor een plasje en lijken je haast meteen weer naar binnen te trekken. Sja, wat doe je dan om er voor te zorgen dat je hond toch zijn ei kwijt kan? Daarom 4 leuke binnen activiteiten die je zo kan oppakken!


Help! Mijn hond springt op de bank!

Als jouw hond op de bank mag dan is dat helemaal prima en hoef je voor dit onderwerp niet verder te lezen maar wil je juist jouw bank vrij houden voor jou, je partner en andere mensen en denkt je hond er anders over? Lees dan gauw verder!