Speurfun - Dogsblog Hondenschool Nunspeet

Je hond zijn wereld bestaat voor een groot deel uit geur, en hier kan je dus ontzettend veel leuke dingen mee doen zoals praktijkspeuren. Hierbij is het de bedoeling dat de hond het spoor van een 'slachtoffer' loopt tot aan de plek waar deze zich bevind. Ook voor honden die nog nooit gespeurd hebben is dit een super leuke uitdaging! En het leuke is: ALLE HONDEN KUNNEN DIT!

 

Speurfun wordt geboden in de prachtige natuur van Nunspeet en omgeving! Iedere hond, jong en oud, dapper of onzeker, kan mee doen met deze lessen. We gaan met een groepje van maximaal 4 honden aangelijnd aan de slag met speuren in de Nunspeetse natuur en omgeving, trainingen in de wijk zijn er soms ook bij. Je kan zelf bepalen wanneer je mee doet want je koopt een strippenkaart van 4 lessen en tekent je in, in 1 van de geboden lesuren, te vinden onder het kopje Agenda & Lesdata

 

Tijdens de lessen maak je kennis met diverse speur- en zoekmogelijkheden. De neus staat bij deze lessen immers centraal!

 

De les duurt ca. 1 uur per keer. Houdt rekening met eventuele uitloop. De lessen worden wisselend op zaterdag & zondag gegeven om 11:00 uur.

 

Kijk voor de actuele lesdata bij Agenda en Lesdata.

 

 

Kosten en voorwaarden:

 

Een losse les: €20,-.

Strippenkaart (4 lessen): €69,-*

 

Om het overzicht te bewaken is er ruimte voor maximaal 4 honden in de groep. Natuurlijk mag je met het hele gezin meekomen voor deze lessen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Houdt de inschrijving voor een data op de site in de gaten, vol=vol. Geef je minimaal 1 week voor de lesdatum op! Bij minimaal 2 deelnemers op een lesuur gaat te les door.

 

*Strippenkaart is tot 1 jaar na afname geldig om in te wisselen tegen een lessen.

 

     

Opgeven?

Kijk bij Agenda & Data voor de lesdata, kies je data uit (meerdere tegelijk opgeven mag ook!)

Mail deze met jouw 06nummer en naam hond naar n.franken@dogsblog.nl

Appen naar 0647047881 (nummer van Nicolle Franken) kan ook!

Je ontvangt dan een factuur van jouw strippenkaart, deze heb je voor de eerste les betaald en ontvangt tijdens de eerste les je strippenkaart.

 

Ook als je ergens anders gelest hebt en je wilt mee doen dan is dat natuurlijk mogelijk!