Puppycursus in Hulshorst

puppy puppycursus pup hondenschool dogsblog Nunspeet Vierhouten

 

Tijdens de korte puppycursus leer je niet alleen maar basiscommando's waarmee je je pup kunt trainen, je leert ook heel veel over je eigen houding en gedrag en het effect dat je daarmee hebt op je pup.

 

Daarnaast is het belangrijk dat je jouw pup een goede socialisatie geeft. Dit is misschien nog wel belangrijker dan het trainen van de commando's. Socialisatie kan je namelijk maar 1 keer doen, commando's kan je een heel leven lang aanleren.

 

Bovendien mag je als cursist van Dogsblog altijd bellen, whatsappen of mailen als je thuis tegen iets aan loopt! En dat is fijn want z’n nieuwe pup in huis levert vrijwel altijd een hoop vragen en onzekerheden op! 

 

De puppycursus bestaat uit 5 praktijklessen! Iedere les heeft weer een ander thema gecombineerd met allerlei oefeningen namelijk;

  • Omgaan met andere honden
  • Omgaan met de wereld (We proberen deze les op een andere locatie te geven)
  • Focus & Aandacht voor de baas
  • Wandelen & Hierkomen

 

Aan het einde van de lessen krijg je een certificaat van deelname.

Krijg je binnenkort een pup, mag je altijd vrijblijvend met een les mee komen kijken!

 

Deze puppycursus is uitsluitend voor pups van 8 tot 16 weken. Dit omdat deze cursus vooral is ingericht op de socialisatie van je pup en de moeilijkheden die je als eigenaar kan ervaren bij een jonge pup.

 

Is je pup al ouder dan 12 weken kan je ook mee doen met de DogsBasic cursus. Hierbij staat de basisgehoorzaamheid en het opvoeden tot een sociale huishond meer centraal.

 

  

Kosten puppycursus

De kosten voor deze puppycursus zijn 70,- euro per combinatie hond/geleider.

 

 Gun je pup de beste start en geef je op:

Opgeven voor de puppycursus kan door te mailen naar: info@dogsblog.nl of bel even naar 06 23957750

 

De puppycursus vindt plaats op maandagavond 19:00 uur op het Poppeswegje 27b in Hulshorst, maar kan ook individueel of in kleine groepjes op locatie plaatsvinden in Nunspeet of Harderwijk.

 

Check de agenda voor de data!

Puppycursus Nunspeet Vierhouten Dogsblog