Begeleiding & Gedragsadvies

 

 

Sommige honden en/of eigenaren vinden het fijn om extra te begeleid te worden naar hun gewone training(en) of lopen ineens tegen een probleem aan. Dan kan één of meerdere privélessen handig zijn. Vaak zijn er dan geen prikkels van andere honden om jou en je hond heen en kun je net wat meer de diepte in qua training.

 

Er kan meer aandacht worden besteed aan oefeningen die jij en je hond nog niet goed beheersen. Mochten er andere problemen zijn dan kunnen we bepaalde oefeningen daarop af stemmen.

 

Het komt wel eens voor dat als ik twijfel dat ik dan het advies geef om een specialist of zelfs een gedragstherapeut te raadplegen. Dogsblog Hondenschool werkt met een eigen therapeute; Sjoukje Weenink. Zij kan langskomen bij jullie thuis voor een intake en privélessen.

 

Sjoukje Weenink is een gecertificeerde gedragstherapeute die samen met jou op zoek gaat naar de kern van het probleem en in het belang van jouw hond deze op probeert te lossen. Dit doet zij door middel van verschillende succesvolle therapiemethoden waarbij de welzijn van jouw hond ALTIJD wordt gewaarborgd en beschermd! Je kunt haar bereiken via 06 23 957 750 of te mailen naar info@dogsblog.nl

 

Sjoukje is opgeleid door de Martin Gaus Academie.

 

 

hond luistert niet, privelessen,

 

Privéles kan gedaan worden op het trainingsveld, op locatie plaatsvinden maar ook thuis, afhankelijk per situatie.

De prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten. (0,25 per km)