DogsBasic cursus Hulshorst

Jonge hondencursus hondenschool Harderwijk Nunspeet Hulshorst

Geschikt voor alle honden vanaf 12 weken!

 

Tijdens de DogsBasic cursus leer je jouw hond de basisgehoorzaamheid en leer jij als geleider hoe je het beste om kunt gaan met moeilijke situaties. Bovendien krijg je allerlei tips en trucs mee om van je hond een sociale stabiele viervoeter te maken! 

 

In combinatie met leuke oefeningen, spelletjes en gehoorzaamheidstraining afgewisseld met theorie wordt er gewerkt aan de basisgehoorzaamheid maar vooral ook aan de band en relatie tussen jou en je hond!

 

Omdat honden al zoveel indrukken te verwerken krijgen werken we tijdens de jonge hondencursus maar met maximaal 6 honden in 1 groep. Zo hebben de honden de ruimte die ze soms nodig hebben en is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht. Bovendien wordt er na de les niet standaard gespeeld maar wordt er bij sommige lessen bewust gekeken naar de juiste vorm van spel!

 

Deze cursus is ook heel geschikt voor puppy's, herplaatsers of honden waar je op volwassen leeftijd ook nog wat mee wilt gaan doen!

 

Heb je met jouw hond ergens anders puppycursus gedaan of geen puppycursus gedaan? Geen probleem! Dan plannen we gewoon voordat de Dogstart cursus begint een privé kennismakingsles in om te kijken waar je staat in de training. Deze les krijgt je kosteloos als je vervolgens de jonge hondencursus of privelessen gaat volgen.

 

De Dogsblog Hondenschool DogsBasic cursus biedt:

  • Extra gehoorzaamheidsoefeningen
  • Theorie over de leerprincipes van je hond
  • Hoe je met de clicker of 'vang'woordje kan trainen, dit is niet verplicht!
  • Tips en tools als je hond 'stuk' lijkt
  • Lichaamstaal en hondenetiquette
  • Veel plezier & actie!
  • Een goede vertrouwensband tussen jou en je hond
  • Theorie over de ontwikkeling van gedrag
  • 10 super interessante en leerzame lessen, waarvan 2x theorie

 

Kosten DogsBasic cursus

De kosten voor deze DogsBasic cursus zijn 125,- euro per combinatie hond/geleider voor 10 groepslessen. De verkorte versie (zonder theorielessen) van 8 lessen kost 110,- euro per combinatie hond/geleider.

 

 

Geef je op voor de DogsBasic:

Opgeven voor de cursus kan door te mailen naar: info@dogsblog.nl of bel naar 06 23 957 750. Kijk voor de actuele startdata bij Agenda en Lesdata

 

De lessen lopen 10 (respectievelijk 8) weken door op dezelfde dag en tijd tenzij anders wordt aangegeven!

 

 

Puppycursus Nunspeet Vierhouten Dogsblog