DogsClass 1 & 2 cursus in Hulshorst

Jonge hondencursus hondenschool Harderwijk Nunspeet Hulshorst

Het vervolg op de DogsBasic Cursus!

Na de DogsBasic Cursus wil je natuurlijk gewoon door met trainen! Daarvoor is de DogClass 1 en 2 in het leven geroepen! Dit zijn de vervolgcursussen van de Basiscursus. De oefeningen die je in de basiscursus keihard hebt geoefend worden tijdens deze vervolgcursussen herhaald en bevestigd. Ook komen er leuke nieuwe oefeningen bij.

 

Daarnaast is er veel ruimte voor afwisseling door middel van spelletjes, nieuwe oefeningen en snuffelen we aan diverse hondensporten. Oefeningen op andere locaties kunnen ook een onderdeel zijn van deze vervolgcursussen.

 

Ook tijdens deze cursussen wordt er maar met maximaal 5 honden in 1 groep gewerkt! Zo hebben de honden de ruimte die ze soms nodig hebben en is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht.

 

Heb je met jouw hond ergens anders cursus gedaan of geen cursus gedaan en denk je al wel het niveau te hebben van de vervolgcursus? Geen probleem! Neem dan even contact op, dan plannen we een privé kennismakingsles in om te kijken waar je staat in de training. Deze les krijgt je kosteloos als je vervolgens een cursus of privelessen gaat volgen.

 

De Dogsblog Hondenschool DogsClass 1 & 2 cursus biedt:

  • Uitbreiding van de gehoorzaamheidsoefeningen
  • Tips en tools om je trainingen leuk en afwisselend te houden
  • Veel plezier & actie!
  • Een goede vertrouwensband tussen jou en je hond
  • 8 leuke interactieve lessen waarin veel van jullie input terug mag komen!

 

Jonge hondencursus Dogsblog Hondenschool Nunspeet Harderwijk Hulshorst

Kosten DogClass 1 of 2 cursus

De kosten voor deze DogsClass 1 of 2 cursus zijn 95,- euro per combinatie hond/geleider voor 8 groepslessen. De laatste les is een examen en ontvang je als je deze haalt een diploma!

 

Wil je liever privéles of heeft je hond wat moeite in een groep? Dat kan! Je kunt dan 4 lessen boeken van ca. 30 minuten voor 75,- euro. (Zie strippenkaart onder kopje begeleiding & Advies)

 

Wil je meer informatie over de DogsClass 1 cursus, vrijblijvend kennis maken of heb je andere vragen? Neem dan contact op via de mail: info@dogsblog.nl of bel naar 06 23 957 750

 

De lessen 8 weken door op dezelfde dag en tijd tenzij anders wordt aangegeven!

 

Puppycursus Nunspeet Vierhouten Dogsblog