Dogsblog; Dé Hondenschool in Hulshorst, Nunspeet & Harderwijk e.o.

 

Dogsblog Hondenschool in Hulshorst (gelegen tussen Nunspeet en Harderwijk) biedt diverse professionele hondentrainingen op maat aan voor jouw pup, jonge hond of volwassen hond, waarin je veel leert over je hond.

 

Dit doen we in combinatie met leuke actieve lessen waarbij plezier en samenwerking centraal staan met als doel een betrouwbare sociale huishond. En dat willen we uiteindelijk toch allemaal!

 

Dogsblog Hondenschool kies je omdat:

  • Jouw ontwikkeling centraal staat!
  • Veel persoonlijke begeleiding krijgt
  • Alle rassen welkom zijn
  • Professioneel en deskundig! 
  • Plezier staat voorop!
  • Les in kleine groepen, dus minder stress, waardoor jouw hond makkelijker leert!
  • Praktijk wordt afgewisseld met theorielessen
  • De instructrice is gediplomeerd en gecertificeerd Martin Gaus Instructeur en volgt regelmatig bijscholing!
  • Een gedragstherapeut 'stand by' heeft staan voor alle problemen!
  • Gediplomeerd puppyspecialist!

 

Wil jij dus samen met je hond de uitdaging en ontwikkeling aangaan en met elkaar plezier maken? Geef je dan snel op voor een van de cursussen of workshops bij DogsBlog Hondenschool door te mailen naar info@dogsblog.nl of te bellen naar 0623957750

 

Dan maken we er samen met jou en je hond leerzame en inspirerende lessen van waarin jij en je hond ontzettend veel plezier hebben!

 

De hondenschool bevind zich in Hulshorst (Poppeswegje), dit is enkel de trainingslocatie!

 

Hieronder staat het hele lesaanbod, wil je iets anders? Neem dan gerust contact op, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

     

 

Cursusaanbod:

Puppycursus hondenschool Nunspeet Harderwijk Hulshorst

PuppyPowerstart

Met deze speciale puppy-socialisatie cursus biedt je jouw pup een beste start en is DE plek om te beginnen met socialisatie en opvoeding! Dit is een korte leerzame puppycursus voor alle pups en pupeigenaren! Geef je snel op!

 

Jonge honden cursus na de puppycursus Hondenschool Nunspeet Harderwijk

DogsBasic Cursus

De DogsBasic cursus is het startpunt van je hondentraining! Deze cursus is geschikt voor alle honden op alle leeftijden! Wil je ook een brave sociale en leuke (gezins)hond? 

Druk snel op die knop hieronder!Happy Hour hondensport Dogsblog Hondenschool Nunspeet Harderwijk

Vervolglessen; DogClass

Heb je met succes de Basiscursus doorlopen en wil je graag doorzetten met diverse oefeningen en gehoorzaamheid? Ook als je ergens anders een cursus hebt gedaan kan je hier instromen!Dogsblog Hondenschool workshops hondentraining op maat

Fun in the Woods

Ongedwongen met je hond aan de slag op de plek waar hij zich het meest prettig voelt! Fun in the Woods is een leuke cursus voor iedereen die gewoon plezier wilt maken! Dit zijn 4 lessen in diverse natuurgebieden rond Nunspeet.

 

Dogsblog Hondenschool workshops hondentraining op maat

Workshops

Wil je wel veel leren over je hond maar heb je geen tijd om 10 weken lang te trainen? Doe dan mee met een van de workshops! Dit zijn dagdelen waarin een bepaald onderwerp of sport centraal staat!


Happy Hour hondensport Dogsblog Hondenschool Nunspeet Harderwijk

Strippenkaart

Wil je geen groepslessen volgen maar wil je wel lessen? Dat kan! Voor 69,- euro koop je 4 losse privélessen van ca. 30 minuten. Je krijgt dan veel persoonlijke begeleiding en kan gericht trainen op dat ene onderdeel wat extra aandacht nodig heeft.