Grafisch vormgeving & Drukwerk

Een goed lopend bedrijf valt of staat bij een goed uiterlijk! Je logo, je website en je visitekaartje zijn de eerste kennismaking die je klant heeft met jouw bedrijf. Die moet er dus gelikt uit zien! Wil je hierbij hulp en of advies, dan kan dat!

 

Denk hierbij aan het ontwerpen van een nieuw logo of het opknappen van een bestaand logo. Het opmaken van een flyer en of poster, beachvlaggen voor langs de weg. Zolang het gedrukt of geprint moet worden ben je voor al je ontwerpen hier aan het juiste adres!

 

Ik ben gespecialiseerd in de huisdiersector en kan dus jouw hondenschool, uitlaatservice of trimsalon net die ene make-over geven op het gebied van drukwerk die het nodig heeft. Het is erg fijn om een vormgever te hebben die weet wat de valkuilen en kansen van de sector zijn en dezelfde passie heeft als jou, namelijk huisdieren! Heb je een ander soort bedrijf kan je natuurlijk ook altijd bij me aankloppen!

 

Daarnaast leer ik jou, als je dat leuk vind, hoe je zelf je eigen digitale advertenties kan maken zodat je al een deel van je promotie zelf kan ontwikkelen en hier dus een klein beetje op kan besparen.

 

Benieuwd naar de prijzen?

Neem dan contact op en dan maak ik een offerte op basis van een schatting qua tijd en uren. Het is de bedoeling dat het betaalbaar blijft voor jou als ondernemer dus schroom niet en vraag naar de mogelijkheden!

 

Portfolio: