Contact

Postadres:

Prinses Irenestraat 13

8071MA Nunspeet

 

Trainingslocatie Dogsblog Hondenschool:

Poppesweg 27b in Hulshorst

 

Email: info@dogsblog.nl

Facebook: www.facebook.com/dogsblogs

Telefoonnr: 06 23 957 750 (Sjoukje, voor alle vragen over de lessen) 0647047881 (Nicolle)


Neem contact met me op:

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Interessante links

Hier vind je interessante links naar samenwerkingspartners, leerzame websites en achtergrondinformatie.

 

 • Avo Diervoeders:
  AVO Dier, Tuin & Agri is een dierenspeciaalzaak met een fouragehandel en diervoeders in Hulshorst. Dit ligt tussen Nunspeet en Harderwijk op de Noord West Veluwe, aan de rand van de Flevopolder. Tevens is dit ook de trainingslocatie van Dogsblog Hondenschool Nunspeet Harderwijk

 

 • Dogtrack Apeldoorn:
  Dogtrack is een samenwerkingspartner op basis van kennisuitwisseling en diverse samenwerkingen in trainingen en workshops. Dogtrack is HET adres in Apeldoorn voor trainingen op maat, puppycursus, jonge hondentraining, gehoorzaamheid en workshops.

 

 • Kynoservice:
  Kynoservice is de Kynologisch Gedragstherapeut waar Dogsblog mee samenwerkt als het gaat om gedragsproblematiek die complexer zijn en meer begeleiding vereisen dan dat er op een hondenschool gegeven kan worden. Marloes Schijf is dan de therapeut waar Dogsblog vaak naar door verwijst. Kynoservice bevindt zich in Emmeloord.

 

 • Martin Gaus Academie
  De Martin Gaus Academie is een kennis- en opleidingsinstituut. Hier worden opleidingen, cursussen en workshops gegeven op het gebied van honden- en kattengedrag.

 • De KattenAcademie
  De Kattenacademie is een kennis- en opleidingsinstituut dat graag zijn bijdrage levert aan een beter leven voor katten en hun eigenaren. Dit doen zij door met openheid opgedane kennis uit te dragen en te delen met kattenliefhebbers in de ruimste zin van het woord. Mocht je overigens ooit problemen hebben met de gewenning van je kat aan je nieuwe hond ben je ook hier aan het juiste adres!

 

 • SPPD (Platvorm van Professionele diergedragsdeskundigen)
  Omdat Hondengedragsdeskundige en Kynologisch Instructeur geen beschermd beroep is kan iedereen zichzelf deskundig noemen. De SPPD is een platform voor professionele diergedragsdeskundigen. Een vermelding van je naam is als het ware een keurmerk wat aangeeft dat je aan alle eisen voldoet in de gevolgde opleidingen en het aantal uren dat je daadwerkelijk je vak uitvoert.

  Het geeft ook aan dat je strikt bent opgeleid om te trainen volgens de moderne positieve leermethoden en leerprincipes (dus zonder druk op te leggen, intimidatie, correcties of toedienen van pijnprikkels). Omdat Dogsblog Hondenschool eind 2016 gestart is kan deze pas vanaf 2018 geaccrediteerd worden en hier wordt dan ook hard aan gewerkt!

 • FikkieTV
  De bekendste hondenkenner van Nederland is terug! Martin Gaus helpt in FIKKIE TV wanhopige baasjes en hun trouwe viervoeter

 • Cani Amici Hondenuitlaatservice
  Cani Amici is een hondenuitlaatservice in de regio Harderwijk en omstreken die er bewust heeft gekozen voor een hondenuitlaatservice zonder grote drukke roedels. Dit geeft voor de honden meer rust en balans en is er volop ruimte voor gerichte aandacht voor uw hond in spel en plezier.