Dogsblog wordt Hond & Begeleiding

Vorig jaar kwam Sjoukje Weenink als stagiaire mee draaien op de hondenschool. In een jaar tijd heeft zij zich ontwikkeld tot een geweldige kracht en heeft ze enorme stappen gemaakt. Dit voorjaar staat er voor haar wat spannends te wachten want ze gaat dan de hondenschool overnemen! Dogsblog zal dan veranderen in Hond & Begeleiding, met een nieuw jasje en een nieuwe start! Uiteraard komt daar dan ook een nieuwe website bij, die komt medio april online!

De reden dat Dogsblog wordt overgenomen is omdat ik (Nicolle) merk dat het mij gebracht heeft wat ik wilde. Ervaring en kennis opdoen omtrent het les geven en mijn weg vinden als ondernemer. In april 2018 startte ik naast de hondenschool ook de kattentrimsalon en ik merkte steeds meer dat mijn hart als ondernemer daar veel meer lag en mijn passie voor het lesgeven vooral als hobby uitgeoefend moet worden. Daarom stop ik, met pijn in mijn hart en met liefde voor sjoukje, met de hondenschool en draag ik het stokje over aan Sjoukje.

 

Officieel zal Dogsblog per 1 mei veranderen in Hond en begeleiding en achter de schermen zullen wij nu dus al druk bezig zijn om dit in zijn werk te zetten!

 

Alle vragen hierover mag je natuurlijk gewoon mailen naar n.franken@dogsblog.nl

 

We hopen iedereen natuurlijk gewoon bij de leuke lessen van Sjoukje terug te gaan zien!