Nieuwe lessen! o.a. Sport & Spel!

Het nieuwe schooljaar gaat binnenkort van start! Niet alleen voor de gewone scholen maar ook voor Dogsblog Hondenschool! Er zijn volop nieuwe lessen, cursussen en workshops! Neem dus snel een kijkje en geef je gauw op want vol=vol!!

Puppycursussen:

Geef je puppy de allerbeste start met de Puppypowerstart cursus van 5 weken! Een korte cursus waarin jij alle handvatten mee krijgt die je nodig hebt tijdens deze kwetsbare en mooie fase. Deze cursus is geschikt voor puppen van 8 tot ca. 15 weken en zijn 5 lessen/weken voor 69,- euro!

  • Maandagavond 10 september 18:30 uur
  • Maandagavond 22 oktober 18:30 uur 

DogsBasic:

De basiscursus is de beste start voor elke hond van elke leeftijd (vanaf 12 weken)! We starten met de basisgehoorzaamheidsoefeningen in combinatie met veel achtergrondinformatie waarom jouw hond doet wat hij doet. Dit zijn 10 lessen voor 125,- euro!

  • Maandagavond 27 augustus 19:30 uur (vol)
  • Maandagavond 12 november 19:15 uur

 

DogsClass 1&2 (vervolg 1&2):

De allerleukste vervolgcursussen (8x) na de Basiscursus! Lekker doortrainen en verder uitbouwen op de basis gehoorzaamheid in combinatie met leuke afwisselende oefeningen en spelletjes.

  • DC1: Maandagavond 12 nov 20:00 uur
  • DC2: Maandagavond 17 sept om 20:15 uur (bijna vol!)

 

Sport & Spel 5 lessen:

Tijdens deze 5 superleuke interactieve lessen gaan we aan de slag met diverse facetten van hondensporten. Denk hierbij aan behendigheid, hoopers, flyball, dogdance, neuswerk, detectie en obedience trainingen. Er word gekeken waar de wensen liggen en dus is dus iedere reeks weer helemaal anders!

 

  • Woensdagavond 27 september 19:15 uur

 

Kosten: €65,- per combinatie (maximaal 6 deelnemers, de lessen gaan van start bij minimaal 3 deelnemer)

Vereisten: DogsBasic cursus of een andere basisgehoorzaamheidscursus elders. Je hond moet de basiscommando's kennen en beheersen.

 

 

 

Workshop Clickerfun

Clickerfun is een interactieve workshop waarin je leert werken met de clicker of je kennis op te frissen en bij te scherpen als je de clicker al gebruikt. Meer informatie over deze workshop vind je onder het kopje Workshops! Kosten: €19,- (maximaal 6 deelnemers)

 

  • 22 september 13:00 - 15:00 uur

 

 

Opgeven voor een van de lessen of workshops?

 

Dit kan door een mailtje te sturen naar n.franken@dogsblog.nl met daarin de volgende gegevens:

 

Naam deelnemer:
Naam hond:

Ras:

Leeftijd:

Mobiel nummer:

Kent de clicker: Ja/Nee

 

Wil je meer informatie? Dan kun je natuurlijk ook even bellen naar 0640327260.