Nieuwe trainingslocatie per 1 augustus!

Zoals jullie vast onlangs vernomen hebben moest ik met spoed op zoek naar een nieuwe trainingslocatie. Ik trainde altijd bij de AVO Diervoeders maar door diverse omstandigheden moeten we op goede voet afscheid nemen van elkaar. Daarom heb ik een oproepje geplaatst op Facebook en deze is massaal gedeeld! Dank hiervoor allemaal!

 

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen er betrokken zijn bij het voortbestaan van mijn kleine hondenschool. Met vreugde wil ik jullie mededelen dat er dus al heel snel diverse aanbiedingen/oplossingen werden aangeboden en heb dus per 1 augustus een nieuw trainingsveld!

 

Het nieuwe veld is gelegen aan de Poppesweg 27b in Hulshorst. Ik ben de eigenaren van deze grond reuze dankbaar in het mee willen denken en het op korte termijn aanbieden van een oplossing!

 

Voor jullie als cursisten betekend dit het volgende, vanaf 1 augustus worden de lessen dus gegeven op de nieuwe locatie. Het parkeren kan je langs het veld in de berm doen of op aanwijzing van de instructeur op een andere plek. (zie onderstaande foto)

 

Belangrijk is dat we de grond en het veld waar we mogen trainen met respect behandelen. Ruim dus de poep van je hond op, ook langs de weg in de bermen. zorg dat je het blaffen probeert te beperkten door het meenemen van een gevulde Kong of iets anders en dat de honden aangelijnd blijven. Laat aangelijnde honden dan ook niet spelen met elkaar, dit kan voor allerlei ongemakken zorgen!

 

Voor de theorielocatie zal nog een ander bericht volgen. Dit kan helaas (nog) niet op deze locatie dus zal ergens anders plaats vinden. Als er vragen zijn, hoor ik het graag.

 

Ik wil iedereen die meegedacht of -geduimd heeft heel erg bedanken en ik verwelkom jullie graag op deze prachtige nieuwe locatie!

 

Groetjes Nicolle Franken - Instructeur & Eigenaar Dogsblog Hondenschool