Fun in the Woods

Lessen in de natuur! Hoe tof is dat? Gewoon ongedwongen met je hond aan de slag in de omgeving waar hij zich het lekkerst voelt! Gewoon omdat het kan! En omdat het super leuk is! Dat is wat Fun in the Woods is.

5 lessen in de prachtige natuur van Nunspeet en omgeving! De lessen zijn om de week en is het slecht weer? Dan schuiven we de lessen gewoon een weekje op! Het moet natuurlijk wel leuk zijn!

 

Tijdens de lessen maak je kennis met diverse hondensporten, onderhoudt je de basisgehoorzaamheid en leer je wat je zoal tijdens je wandelingen nog meer kan doen om het leuk te maken! Zo worden jouw uitjes na deze lessen echt een feestje!

 

Daarnaast is er veel ruimte voor de honden om los met elkaar te spelen en hun dingetje te doen. De les/wandeling duurt ca. 1 uur per keer.

 

Startdata en opgeven:

De lessen worden veelal gegeven op zaterdag of zondag. De startdatum is:

  • zaterdag 13 april 2019

Kosten en voorwaarden:

Deze lessen kosten €95,-.

 

Om het overzicht te bewaken is er ruimte voor maximaal 5 honden in de groep. Natuurlijk mag je met het hele gezin meekomen voor deze lessen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

 

Voorwaarden om mee te kunnen doen aan Fun in the Woods zijn:

- De hond moet los van de lijn kunnen

- Cursisten van Dogsblog kunnen na de Basiscursus doorstromen

- Voor de nieuwe cursisten: De hond moet zijn basiscommando's kennen

- De hond moet sociaal zijn naar andere honden

 

Wil je je opgeven? Klik dan snel hier, en vul het formulier in!

 

Twijfel je of jouw hond geschikt is?

Dan kunnen we altijd vrijblijvend en gratis een kennismakingsles in plannen om te kijken waar je met je hond staat en of je mee kan doen met deze groepslessen. Je kunt altijd even contact opnemen met nummer 06-23957750!