Wekelijkse Puppyinstroom! Altijd meteen starten met puppycursus!

Puppy cursus Puppy instuif Puppy instroom Iedere week les Hondenschool

Vanaf heden is er de mogelijkheid om iedere week in te stromen met je pup! Iedereen traint op zijn eigen niveau en iedere week behandelen we een nieuw thema. Meer info? Lees dan snel verder

 

De puppycursus bevat 1 privéles van 30 minuten, deze plannen we als eerste in. Vervolgens stroom je in met de groep en volg je 4 praktijklessen en 1 theorieles. Iedere praktijkles heeft weer een ander thema gecombineerd met allerlei oefeningen namelijk;

 

  • Omgaan met andere honden
  • Omgaan met de wereld
  • Verzorgende handelingen, rust en vertrouwen
  • Wandelen & Hierkomen

 

 

 

De theorieles is zonder hond, deze les is erg leerzaam en belangrijk omdat er dan wordt uitgelegd waarom je pup af en toe zo erg bijt, tips over het zindelijk maken, hoe je het beste de bench kan aanleren, hoe je het opspringen het beste kan afleren. De theorieles duurt ca. 60 minuten, vaak loopt het zelfs wat uit. Aan het einde van je 4e praktijkles krijg je een certificaat van deelname.

 

Omdat de socialisatie zo belangrijk is voor een kleine pup is hij dus ook direct na zijn 2e enting welkom op de hondenschool, dit is vaak rond zijn 8e levensweek.

 

Zo kun je meteen aan de slag. Soms kan het zijn dat de groep vol zit, maar dan kan je meestal een week daarna instromen. Er zijn maximaal 6, bij hoge uitzondering 7 pups op het veld.

 

De kosten voor deze puppycursus zijn 65,- euro per combinatie hond/geleider. Je ontvangt dan ook een digitaal puppyhandboek geschreven door Nicolle Franken en geredigeerd door Marloes Schijf van KynoService! (Deze is op dit moment nog in productie, dus helaas nog niet beschikbaar)

 

Wil je meer informatie over de puppycursus of heb je andere vragen? Neem dan even contact op via de mail: n.franken@dogsblog.nl of bel even naar 06-47047881.

 

De lessen gewoon door op dezelfde dag en tijd tenzij anders wordt aangegeven! Geef je snel op want vol = vol!

 

De puppycursus vind plaats op maandagavond 18:30 uur bij AVO Diervoeders in Hulshorst (Harderwijkerweg 468), maar kan ook individueel of in kleine groepjes op locatie plaatsvinden in Nunspeet of Harderwijk.