4 Oktober Dierenmiddag bij Dogsblog & Avo

Dierendag Dogsblog Hondenschool & Avo Diervoeders

Woensdag 4 oktober is het Wereld Dierendag en dat is de perfecte dag voor eigenaren om hun (huis)dier in het zonnetje te zetten. Dogsblog Hondenschool en AVO willen de eigenaren hier een handje mee helpen door het organiseren van een speciale Dierenmiddag.

 

Tijdens deze middag is er van alles te doen voor jong, oud, mens en dier! Zo is fotograaf Mark Keppel aanwezig bij wie je gratis je (huis)dier op de foto kan zetten, een knuffelhoekje van ‘Ons Ideaal’ kleindierensportvereniging en er wordt om 14:30 uur een workshop ‘Hersenwerk voor honden’ gegeven door Dogsblog Hondenschool.

 

Aanmelden voor de workshop kan tijdens deze dierenmiddag aan de kassa en deelname is gratis!

 

Er is plaats voor maximaal 10 honden dus wees er snel bij want vol is vol. Natuurlijk is het ook hartstikke leuk om gewoon langs de zijkant te kijken!

 


Naast dit leuke programma zijn er ook allerlei diverse acties en prijsvragen! Bovendien kan je ook met al je vragen over het opvoeden en het gedrag van je hond terecht bij Nicolle Franken van Dogsblog Hondenschool.

 

Daarnaast is ook de Paardenspecialist Anton van Omme aanwezig voor al jouw voedingsvragen over je paard.

 

De Dierenmiddag wordt gehouden bij AVO Diervoeders in Hulshorst aan de Harderwijkerweg 468a. Het programma start rond 12:00 uur tot ca. 17:30 uur. Wil je meer informatie over de Dierenmiddag? Neem dan gewoon even contact op door de te mailen naar n.franken@dogsblog.nl