Nieuwe invulling & vormgeving van de cursussen!

Jippiee!! Ik wilde al langer de lesinhoud opnieuw indelen en nu na de vakantie is me dat gelukt! Geen zorgen, voor jouw als cursist wordt het er alleen maar beter op! Ben je benieuwd wat er is veranderd? Lees dan snel verder!

Al een tijdje terug wilde ik al de puppycursus inkorten en echt richten op de socialisatie en ontwikkeling van de pup. Deze lessen zijn dus van 8 lessen terug geschroefd naar maar 5 lessen!

 

De inhoud is ook echt gericht op de socialisatie, het opvoeden van je pup en een paar gehoorzaamheidsoefeningen. Een perfecte start voor je kleine pup vanaf 7/8 weken dus! Eigenlijk is dit een soort kleuterschool! Natuurlijk zit er dan ook een ander prijskaartje aan. De puppycursus kost nu nog maar €65,-! Meer info lees je bij het kopje Puppycursus. In september starten er 2 groepen!

 

DogsBasic

Nu is de puppycursus dus korter. Natuurlijk wil je na deze 5 weken gezellig doortrainen en een goede basis leggen qua gehoorzaamheid en opvoeding. Dan stroom je door naar de DogsBasic. Deze cursus is ook heel geschikt voor volwassen honden, denk bijvoorbeeld aan herplaatsers of honden waar nog geen cursussen gedaan zijn. Het kan dus zijn dat er in deze groep allerlei leeftijden honden zitten. Voorheen heette deze cursus de Jonge Hondencursus. Heb jij je hiervoor al opgegeven voor de data in augustus of september? Geen nood! Als jij dat diploma gehaald hebt heb je eigenlijk je DogsBasic Diploma op zak! Deze lessen worden nog wel onder de 'oude' naam gegeven. Voor jullie veranderd er dus niet zoveel. De nieuwe DogBasic zal 10 lessen zijn waarvan 2 theorielessen. De kosten hiervoor zijn €115,-, dit is inclusief het examen!

 

Voor de huidige puppycursisten:

Er zijn nog geen data ingepland voor de nieuwe DogsBasic lessen. Deze zullen vermoedelijk eind september begin oktober van start gaan.

Voor de cursisten die op dit moment nog de puppycursus van 8 weken volgen zal er nog 1 of 2x een Jonge Hondencursus worden ingepland zodat jullie op de oude manier nog deze cursus kunnen volgen. Per saldo heb je namelijk op beide manieren aan het einde van deze 2 cursussen de zelfde basis!

 

DogsClass 1 & 2

Voor alle cursisten die voorheen een Jonge Hondendiploma gehaald hebben of die in de toekomst nu hun DogsBasic Diploma hebben is er de mogelijkheid om lekker verder te trainen met de nieuwe cursussen DogsClass 1 en 2. Hierin wordt verder gewerkt aan alle oefeningen die jullie hebben geoefend en worden deze steeds iets moeilijker gemaakt, denk aan afleiding en moeilijkere prikkels. Vermoedelijk zal er in oktober/november een eerste DogClass van start gaan! Deze lessen zijn 7 weken en kosten €85,-.

 

Houdt overigens ook de website in de gaten want in het najaar kan er ook worden gestart met Hoopers! Hierover later meer!

 

Heb je vragen over de nieuwe lessen of hoe het nu zit met de oude lessen? Bel of mail me gerust! 0647047881 of n.franken@dogsblog.nl

 

Tot ziens op het veld!