Workshop Hondentaal 18 maart

Honden spreken een prachtige taal. Ze vertellen ons heel veel. Helaas voor ons doen ze dit niet met woorden. Hondentaal is lichaamstaal en dit gaat meestal best wel subtiel. En dan vinden wij het vaak ook nog eens moeilijk om het te begrijpen! Geef je dus nu snel op voor deze workshop!

Tijdens deze workshop leer je over de lichaamstaal van honden en je leert stress- en kalmerende signalen herkennen. Ook leer je hoe je naar bepaald gedrag kunt kijken en hoe je dit dan vervolgens kan vertalen naar de hondentaal.

 

Dit doen we in het eerste deel aan de hand van theorie en afbeeldingen. Na de lunch wordt er gekeken naar (ingezonden) videomateriaal. De deelnemers worden dus ook uitgenodigd om allemaal een filmpje van maximaal 1 minuut in te zenden om deze te behandelen tijdens de workshop.

 

Algemene informatie:

Deze workshop wordt gegeven door Nicolle Franken en Ewald Nagels vanuit Dogsblog en Dogtrack bij Dogtrack in Apeldoorn!

  • Datum: zaterdag 18 maart 2017
  • Tijd: 11:00 - 14:30 uur (aanvang 10:45 uur) (houd rekening met een eventuele uitloop)
  • Deze workshop volg je zonder je eigen hond
  • Lever voor 16 maart 2017 je filmpje in en dan kunnen we deze in de les behandelen.*
  • Kosten: 25,- euro per persoon (inclusief lunch en koffie/thee)
  • Adres Dogtrack: Oude Apeldoornseweg 76, 7333 NS Apeldoorn
  • Opgeven kan door te mailen naar: n.franken@dogsblog.nl of info@dogtrack.nl of even te bellen naar 06 470 47 881 (Nicolle)
    of  06 365 308 38 (Ewald)

 

*Het filmpje kan gemaild worden naar n.franken@dogsblog.nl. Dit mag in alle videoformaten zijn, mochten er problemen zijn met uploaden dan nemen we contact op. Het filmpje duurt maximaal 1 minuut, heb je nu een langer filmpje en weet je niet hoe je deze korter kunt maken neem dan even contact op. Daar komen we wel uit.

 

Ideeën voor filmpjes zijn: Spelende honden, ontmoeting van honden, film eens op een populaire uitlaatplaats, begroeting van vreemd persoon met hond, opmerkelijk gedrag van je hond, noem maar op! Twijfel je over het filmpje? Stuur hem door, dan bespreken we het eerst even.

Reactie schrijven

Commentaren: 0