DogsBlog Hondenschool gaat van start!

Vanaf omstreeks 1 november gaat Dogsblog van start als hondenschool. En eigenlijk is de naam hondenschool niet zo passend. Het is eigenlijk meer een mensenschool over honden. Bij Dogsblog leer je vooral heel veel over je trouwe viervoeter, waarom doet hij de dingen die hij doet, leer je een beetje over hoe hij 'praat' en hoe je daar met je opvoeding op in kunt springen.

 

Natuurlijk doen we dit in combinatie met leuke actieve lessen waarbij plezier en samenwerking centraal staan met als doel een betrouwbare gehoorzame huishond die, als hij het eventjes zelf niet meer weet, aan jou gaat vragen wat de bedoeling is. En dat willen we uiteindelijk toch allemaal!

 

Wil jij dus de samenwerking met je hond aangaan en met elkaar plezier maken? Dit kan voor alle honden, groot en klein. Geef je dan snel op voor de eerste pilotlessen van DogsBlog! Dit zijn lessen waarin jij als cursist centraal staat en waarin je heel veel feedback terug kan geven over de lessen. Met andere woorden, jij hebt invloed op de lessen!

 

Deze pilotlessen kosten slechts 39,95*! Geef je dus snel op via het aanmeldformulier en dan gaan we met zijn allen 8 super leuke, leerzame en inspirerende lessen maken waarin jij en je hond ontzettend veel van elkaar en van de anderen zullen leren! Meer informatie over deze lessen vind je hier.

 

*De inschrijving geldt per combinatie hond/geleider.

 

De trainingslocatie is onder voorbehoud aan de Plaggeweg 44 in Vierhouten. Als iemand tips heeft voor geschikte locaties hoor ik deze heel graag!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0