30 Day's of Dogfun!

Dog fun zomer challenge spelen wandelen

 

Het is bijna zomervakantie en wat is er nu leuker dan in de zomer samen met je maatje leuke avonturen te beleven! Daarom starten we de 30 Day's of Dogfun Challenge!!

 

Vanaf 1 juli krijg je, 30 dagen lang, iedere dag een nieuwe activiteit of uitdaging die je met je hond kan doen! En daarbij wil ik iedereen uitdagen, deze 30 dagen, iedere dag een activiteit te gaan doen met je hond! Je zult merken dat je aan het einde van de maand een betere band hebt met je hond en dat je veel meer ideeën hebt om samen leuke dingen te doen!

 

Abonneer je nu door de facebookpagina van Dog's blog te liken en krijg iedere dag een nieuwe blog over de uitdaging van de dag*! 

 

Heb je een leuke foto gemaakt tijdens een van de challenges? Stuur deze dan gauw door via n.franken@dogsblog.nl of plaats hem op de facebookpagina dan post ik ze hieronder in dit bericht! Zo kan iedereen meegenieten van jullie fantastische zomer samen!

 

*Een kleine waarschuwing: Houdt de temperaturen in de gaten, als het te warm is kun je je hond beter overdag lekker rust geven en in de avond als het koeler is met hem wat leuks doen!

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0